Dit ben ik

Roy Kwakman

passie voor sport

 

 

 

Medical taping - www.Shape-shift.nl - www.sportmassagearnhem.nl

Passie

Mijn passie......... is sporten, zelf doen, maar ook genieten van andere. Mensen dat zetje geven dat ze op een verantwoorde wijze meer uit zich zelf halen.

Daar geniet ik van.

 

Diploma's

Sinds juni 2013 gediplomeerd sportmasseur / sportverzorger en licentiehouder van het Nederlands Genootschap voor Sportverzorging (NGS). De NGS is als enige opleiding erkend door het NOC /NSF en aanwezig tijdens de begeleiding van vele (top)sport evenementen in Nederland. Als licentiehouder sta ik genoteerd in het centraal kwaliteitsregister van de NGS en ben ik aangesloten bij het NGS Massageteam Gelderland. Dit betekent dat ik op jaarbasis diverse curcusavonden moet volgen om mijn licentie te kunnen behouden.

Door deze opleiding ben ik tevens gekwalificeerd in het uitvoeren van sportverzorging tijdens (verenigings) sporten en sportevenementen, EHBSO (Eerste Hulp bij Sport Ongevallen). 

Sinds april 2014 ben ik gediplomeerd in het toepassen van Medical / Kinesio taping.

 

In 2016 heb ik op Papendal de KNWU opleiding Soigneur gevolgd. Ik heb mijn licentie behaald en kan als zodanig ingezet worden. Om deze licentie te kunnen behouden moet ik gedurende 4 jaar 12 bijscholingspunten verdienen om na 5 jaar deze licentie te mogen behouden. De eerste punten zijn reeds binnen. 

Ervaring

Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan in de begeleiding van deelnemende sporters aan diverse evenementen zoals:

Alpe d'HuZes,

4Daagse van Nijmegen, zorgmarathon Papendal,

7 Heuvelenloop

Jan Jansen Classics.